Polica privatnosti
BITE ART d.o.o. se obavezuje štititi vašu privatnost i garantira upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Policom Privatnosti opisanom ispod:

Osobni podaci
Svaka osobna informacija dostavljena ili prikupljena na stranici www.biteart.hr kontrolirana od strane društva BITE ART d.o.o. registrirane u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu, Rivanjski put 4

Koje informacije prikupljamo
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa BITE ART stranicom, možemo tražiti od vas određene informacije, a vi možete proslijediti osobne podatke nama ( npr. Ime i Prezime, broj telefona, adresu,e-mail, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice) Također, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interes ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posjete našoj stranici, koje ste stranice posjećivali.

Kako koristimo ove informacije
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom policom sigurnosti mogu biti upotrijebljeni za:

1. Provjeru i isporuku narudžbi

2. Pružanje podrške kupcu

3. Pomoći pri sprečavanju prijevara ( provjera kreditne kartice)

4. Administracija nagradnih igara

5. Vođenje povijesti vaših kupovina

Prilikom registriranja na web shop biteart.hr suglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Plaćanje
1. Prikazana cijena na web trgovini predstavlja cijenu s PDV-om ili drugim porezima primjenjivima na datum preuzimanja ili narudžbe.

2. Plaćanje je moguće izvršiti putem pay pal-a, bankovnih kartica Maestro, Mastercard i Visa, te putem Diners kreditne kartice. Također je moguće izvršiti plaćanje virmanski za sto nas je potrebno kontaktirati na na e-mail hello@biteart.hr ili na broj telefona +385 91 4483 251

3. Za veće narudžbe molimo obratite se nama na e-mail hello@biteart.hr ili tel. + 385 91 4483 215 kako bi dogovorili posebne uvjete.

Isporuka
Rok isporuke unutar hrvatske je do 7 radnih dana od dana uplate, osim u slučaju ekstremno velikih narudžbi ili nekih drugih prilika o čemu bi vas odmah pri primljenoj narudžbi obavijestili.

U HRVATSKOJ FREE SHIPPING

Za rokove i cijene isporuke kupljene robe izvan RH molim pogledajte niže.
Cijene su u Eurima i s uključenim pdv-om od 25%.
Jedna kutija BITE ART teži 270 gr.

ZONA 1: Slovenija, Mađarska, Slovačka, Austrija, Ruminjska, Češka (rok isporuke do radnih 6 dana).
ZONA 2: Poljska, Njemačka, Bugarska,Belgija, Nizozemska, Luksemburg (rok isporuke do 7 radnih dana).
Cijena dostave za ZONU 1 i ZONU 2 je 15,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je u-ključen u cijenu.

ZONA 3: Italija, Danska, Francuska, Velika Britanija; Irska (rok isporuke do 8 radnih dana).
ZONA 4: Litva, Latvija. Švedska, Estonija. Španjolska, Portugal, Grčka, Finska ( do 9 radnih dana).
Cijena dostave za ZONU 3 i ZONU 4 je 38,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je u-ključen u cijenu

Povrat
Registrirani korisnik ima pravo u roku od 14 (četrnaest) radnih dana, od dana primitka proizvoda na reklamaciju kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda bez navođenja razloga ili ukoliko prilikom preuzimanja robe uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni.

BITE ART će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, registriranom korisniku vratiti sredstva na račun koji je korisnik naveo u samom zahtjevu ili zamijeniti proizvod s novim u roku 30 (trideset) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na adresu navedenu na obrascu za reklamaciju.

Registrirani korisnik je dužan najaviti povrat kupljenih proizvoda putem e-maila: hello@biteart.hr Troškove povrata proizvoda snosi registrirani korisnik. Registrirani korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju. Trošak zamjene proizvoda snosi registrirani korisnik.

Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija na proizvod neopravdana ili da je do neispravnosti naručenog proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja ili uporabe, tada BITE ART nije dužan izvršiti povrat novca ili dostaviti zamjenski proizvod. Reklamirani proizvod bit će vraćen kupcu o njegovom trošku uz pisano objašnjenje razloga neprihvaćanja zahtjeva za povratom ili zamjenom.

Ukoliko je zahtjev za povratom novca ili zamjenom opravdan, BITE ART će snositi trošak ponovnog slanja proizvoda.

Ukoliko je došlo do pogreške prilikom pakiranja naručenih proizvoda te kupac nije dobio naručeni proizvod već neki drugi, dužan je navedeno prijaviti u roku od 7 (sedam) radnih dana. U tom slučaju, korisnik vraća krivo isporučen proizvod na trošak BITE ART-a koji se prema zahtjevu korisnika obvezuje isporučiti naručeni proizvod ili izvršiti povrat novca u roku od 15 (petnaest) dana od dana kada je zaprimila krivo isporučeni proizvod.

Ukoliko korisnik nije dobio naručeni i plaćeni proizvod, dužan je to prijaviti u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana predviđenog za isporuku proizvoda i to putem kontakata objavljenih na web stranici. BITE ART je u tom roku dužan utvrditi što se dogodilo sa reklamiranom pošiljkom, te korisnika obavijestiti o daljnjem rješavanju reklamacije.

Svi prigovori i reklamacije podnose se pisano.