PERSONALIZACIJU SMO PRETVORILI U UMJETNOST

Za nas izrada personaliziranih poslovnih poklona nije samo apliciranje logotipa već svaki proizvod pretvaramo u jedinstveni projekt.

BITE ART PERSONALIZIRANE KOLEKCIJE PAPRENJAKA

PERSONALIZIRANE KOLEKCIJE PAPRENJAKA

Kada je personalizacija u pitanju – BITE ART ništa ne prepušta slučaju. Kako bismo vas predstavili u najboljem mogućem svijetlu, osmislit ćemo (poslovni) poklon koji će, osim vizualnog identiteta, na kreativan, originalan i jedinstven način prenijeti i vašu poruku. Jer naši pokloni se pamte.

Do sada smo imali zadovoljstvo surađivati s klijentima raznolikih profila i industrija – od Hrvatske narodne banke i The Hub of Fine Arts do influencerske platforme JoomBoos. Ozbiljno i elegantno ili razigrano i maštovito – you name it, we got it

BITE ART kreativci u suradnji s nagrađivanim dizajnerima svakom zadatku pristupaju kao malom umjetničkom djelu jer – kada je o korporativnim poklonima riječ – mi smo umjetnici u tom poslu.

U galeriji pogledajte samo neke od naših radova, a za sva pitanja slobodno i bez obveze nam se javite. Rado ćemo začiniti i vašu poslovnu priču.

BITE ART PERSONALIZIRANI PAPRENJAK I MAGNET

PERSONALIZIRANI PAPRENJAK S MAGNETOM

Bilo da se radi o konferenciji, eventu ili daru za goste u hotelu, prigodan brendirani poklon sa zanimljivom pričom začinit će svako iskustvo i vaše goste uvijek podsjećati baš na vas. 

Naši su proizvodi originalni i imaju “ono nešto”. Upravo zato ne prolaze ispod radara. Pakiranje s paprenjakom i magnetom idealan je mali znak pažnje jer će lako izmamiti osmijeh na lice, dok će magnet još dugo podsjećati na lijepu uspomenu.

Do sada smo surađivali sa širokim spektrom najrazličitijih klijenata među kojima se nalaze oni iz IT sektora, elektroenergetske industrije, televizije, brodskog prometa, bankarstva ili kolekcionarstva. Uvijek na obostrano zadovoljstvo. Jer – ne postoji poslovna sfera kojoj kreativnost ne može doprinijeti. A kreativa je bila i ostala naše – “zašto”.

U galeriji pogledajte samo neke od naših radova, a za sva pitanja slobodno i bez obveze nam se javite. Rado ćemo začiniti i vašu poslovnu priču

BITE ART PODMETAČI ZA ČAŠE CROATIAN TRADITION – is a great idea!

PODMETAČI ZA ČAŠE CROATIAN TRADITION – is a great idea!

Dugo smo razmišljali o hrvatskoj tradiciji i zaključili da je ona jednostavno – dobra ideja. Kako se i sami bavimo dobrim idejama, odlučili smo proizvesti ovaj elegantan set podmetača koji komunicira upravo to. Set je prigodan poslovni poklon i za inozemne partnere jer su tekstovi na engleskom jeziku. Sama ilustracija rađena je u tehnici “jedne linije” tako da je i ona sama po sebi – dobra ideja.

Fokus smo stavili na naše genijalne izumitelje i izume stoga se ovaj set podmetača sastoji od ilustracija i priča s motivima Nikole Tesle, Fausta Vrančića, Slavoljuba Penkale i neizostavne kravate. Na prednjoj strani podmetača nalaze se ilustracija i tekst u zlatotisku, dok se sa stražnje strane nalazi zanimljiva priča o osobama i izumima koji su “naše gore list”.

Sigurni smo da će vaši klijenti ili uzvanici, dok nazdravljaju poslovnim uspjesima i suradnjama, uživati u ovom vrhunski dizajniranom i informativnom poklonu.

Set od četiri podmetača dolazi u elegantnoj crnoj kutiji koja se može personalizirati prema vašim željama. Ukoliko ste zainteresirani za ovakav način samopromocije, slobodno nam se javite.

VIP set HRVATSKA TRADICIJA – je dobra ideja!

VIP set HRVATSKA TRADICIJA – je dobra ideja!

Kada su ideje i pokloni u pitanju volimo biti originalni i dosljedni. Upravo takav je i ovaj VIP set. Kombinacija naših četiri podmetača HRVATSKA TRADICIJA – je dobra ideja, kristalne čaše tradicionalne manufakture Kristal Samobor i elegantna crna kutija na magnet proizvedena u staroj zagrebačkoj kartonaži Hudetz čine ovaj set posebnim. Želja nam je podržati male i lokalne proizvođače kakvi smo i sami pa smo na ove suradnje izuzetno ponosni.

Kutija se može personalizirati logotipom vaše tvrtke ili porukom koju želite poslati.

Naši dosadašnji klijenti poput Coca-Cole, HINA-e i Hrvatske narodne banke dokaz su da su i najbolji prepoznali našu kvalitetu.

Za više informacija o načinu na koji razmišljamo i radimo, pročitajte naš blog, a za sve ostale upite slobodno i bez obveze nam se javite, rado ćemo začiniti i vašu poslovnu priču.

BITE ART LOVE EDITION

ZAHVALNICE ZA VJENČANJE

Zaljubljeni smo u ljubav! Zato smo naše BITE ART Ana Kolega proizvode s paprenjakom i magnetom odlučili personalizirati i omogućiti mladencima najljepšu moguću uspomenu na njihov najposebniji dan. Ana je umjetnica koja se gotovo isključivo posvećuje ljubavnim temama, a mi ih sve do jedne volimo.

Poljubac” i “Vjenčanje” naši su top selleri za vaš veliki dan. Gosti će sigurno biti oduševljeni poklonom, a magnet u pakiranju još dugo će ih podsjećati na lijepe uspomene s vašeg vjenčanja.

Osobnu poruku, vrijeme i mjesto vjenčanja ispisat ćemo na elegantnim privjesnicama koje vam povodom vjenčanja poklanjamo. Zato jer volimo što se volite!

Kontaktirajte nas za personalizirane BITE ART paprenjake.

    GDPR

    Slažem se da moje osobne podatke koristite za obavijesti o Biteart proizvodima i uslugama te me kontaktirate putem e-maila nastavno na moju poruku. Vaše osobne podatke čuvat ćemo u skladu sa zakonom i našim Politikama privatnosti.