PERSONALIZACIJU SMO PRETVORILI U UMJETNOST

Za nas izrada personaliziranih poslovnih poklona nije samo apliciranje logotipa već svaki proizvod pretvaramo u jedinstveni projekt.

BITE ART PERSONALIZIRANE KOLEKCIJE

Personalizirani paprenjaci za tvrtke

Konferencije, kongresi i prigodni pokloni s vizualnim identitetom vaše tvrtke začinit će svako događanje. Kada je personalizacija u pitanju – ništa ne prepuštamo slučaju. Kako bismo vas predstavili u najboljem svjetlu, osmislit ćemo pakiranje koje će, osim vizualnog identiteta, prenijeti i vašu poruku. I to na najbolji mogući način.

BITE ART PERSONALIZIRANI Paprenjak i magnet

Personalizirani paprenjak s magnetom

Pakiranje s paprenjakom i magnetom idealno je kao mali znak pažnje na eventima koji će vašim uzvanicima izmamiti osmijeh na lice, dok će ih magnet još dugo podsjećati na vas i lijepu uspomenu. Kada je o poslovnim poklonima riječ mi smo umjetnici u tom poslu, pa će tako izgled vašeg pakiranja osim vizualnog identiteta imati i “ono nešto” po čemu ćete se lako istaknuti.

PODMETAČI ZA ČAŠE Croatian tradition – is a great idea

Podmetači za čaše “Croatian tradition – is a great idea.”

Hrvatska tradicija je dobra ideja! Od Tesle, Vrančića, Penkale i kravate hrvatski izumi obilježili su identitet naše zemlje. Na stražnjoj strani podmetača za čaše nalazi se kratka priča upravo o tim genijalnim idejama. Tekstovi sun a engleskom jeziku pa su prikladni i za strane klijente. Pakiranje podmetača moguće je personalizirati logotipom Vaše tvrtke.

BITE ART Love edition

Zahvalnice za vjenčanje

Ljubavni keksići i magneti s motivima Ane Kolege šarmantne su zahvalnice na svakom vjenčanju. Vašu ćemo poruku napisati na prigodnoj privjesnici, a magneti na frižiderima uzvanika još će ih dugo sjećati na vaš veliki dan. Mi u BITE ARTu zaljubljeni smo u ljubav pa tako svim mladencima osim standardnog popusta na količinu nudimo i dodatnih 5% na ljubav 😉

Kontaktirajte nas za personalizirane BITE ART paprenjake.

    GDPR

    Slažem se da moje osobne podatke koristite za obavijesti o Biteart proizvodima i uslugama te me kontaktirate putem e-maila nastavno na moju poruku. Vaše osobne podatke čuvat ćemo u skladu sa zakonom i našim Politikama privatnosti.