BITE ART  |  LOVE EDITION  |  KISS  |  Ana Kolega – Paprenjak & magnet

55.00 Kn

BITE ART je zaljubljen u umjetnost, ali i u ljubav. Zato smo na krilima ljubavi dizajnirali posebno izdanje koje vas vodi u začarani svijet romantične Ane Kolega i podsjeća na osjećaj prema kojem su se svi veliki umjetnici odnosili s dužnim poštovanjem.

Njeni slikopisi podsjećaju na stare melodrame – ništa čudno za okorjelu romantičarku i pasioniranu plesačicu tanga kao što je Ana.

Minimalna narudžba: 3 komada BITE ART Paprenjak & magnet kolekcije

Svakako pogledajte i našu posebnu ponudu za narudžbu 4 i više komada…

Želite li zahvalnice za vjenčanje kontaktirajte nas i dobiti ćete posebnu ponudu

Opis

Opis

HANDMADE | Tradicionalni hrvatski keksi s reprodukcijama umjetničkih djela

BITE ART su jedinstveni umjetnički keksi koje je kreirala umjetnica Ana Šerić, kao dio autorskog projekta “Edible art”, s ciljem promocije Hrvatske jednim dojmljivim proizvodom. To su tradicionalni keksi uzdignuti na novu razinu – obogaćeni reprodukcijama hrvatskih umjetničkih djela i transformirani u interaktivni suvenir koji angažira osjetila i dira u srce.

Keksi su napravljeni po originalnom receptu. Savršen omjer meda, cimeta, klinčića, kardamoma, muškatnog oraščića i bijelog papra čini ih prepoznatljivima po okusu.

Sastojci: bijelo brašno, margarin, šećer, jaja, med, sol, cimet, muškatni oraščić, bijeli papar, klinčić, kardamom.

Pakiranje

Ambalaža se sastoji od omotnice, zaštitnog pjenastog umetka, certifikata koji potvrđuje autentično djelo, te magneta. Nakon konzumacije ostaje magnet koji funkcionira kao atraktivan dio nečijeg interijera, uspomena s putovanja ili dragi poklon, čime ovaj proizvod dobiva i dodanu vrijednost.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina 0.9 g
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “BITE ART  |  LOVE EDITION  |  KISS  |  Ana Kolega – Paprenjak & magnet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 17 =

Dostava

Dostava unutar EU zone.

Za dostavu izvan EU molimo Vas kontaktirajte nas direktno.

Besplatna dostava za Hrvatsku.

Mi znamo da hranu treba pažljivo pakirati. Zato je svaki keksić s posebnom pažnjom upakiran u celofansku vrećicu za prehrambene proizvode i dodatno osiguran zaštitnim jastučićem. Kod slanja pošiljaka također pazimo da vaše narudžbe stignu sretno i sigurno na odredište.

Jedna kutija BITE ART teži 270 gr, a jedan BITE ART paketić s keksom i magnetom teži 90 g.

 

Rok isporuke unutar Hrvatske je do 7 radnih dana od dana uplate, osim u slučaju ekstremno velikih narudžbi ili nekih drugih prilika o čemu bi vas odmah pri primljenoj narudžbi obavijestili.

Rok isporuke unutar EU je prema zonama i priloženoj tablici.

ZONA 1: Slovenija, Mađarska, Slovačka, Austrija, Ruminjska, Češka (rok isporuke do radnih 6 dana).
ZONA 2: Poljska, Njemačka, Bugarska,Belgija, Nizozemska, Luksemburg (rok isporuke do 7 radnih dana). Cijena dostave za ZONU 1 i ZONU 2 je 15,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je uključen u cijenu.

ZONA 3: Italija, Danska, Francuska, Velika Britanija; Irska (rok isporuke do 8 radnih dana).ZONA 4: Litva, Latvija. Švedska, Estonija. Španjolska, Portugal, Grčka, Finska ( do 9 radnih dana). Cijena dostave za ZONU 3 i ZONU 4 je 38,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je uključen u cijenu.