CROATIAN TRADITION – Is a great idea

10,00  (PDV uključen)

CROATIAN TRADITION – set 4 podmetača za čaše

Hrvatska tradicija je dobra ideja! Od Tesle, Vrančića, Penkale i kravate hrvatski izumi obilježili su identitet naše zemlje. Na stražnjoj strani podmetača za čaše nalazi se kratka priča upravo o tim genijalnim idejama.

Pakiranje podmetača moguće je personalizirati logotipom Vaše tvrtke.

Kategorije:
Opis

Opis

CROATIAN TRADITION – Is a great idea podmetači za čaše promiču ideju o Hrvatskoj kao zemlji pametnih i sposobnih ljudi. Dolaze u elegantnoj crnoj kutiji sa zlatnim detaljima.

Ovo je idealan poklon za sve koji putuju u inozemstvo jer je pakiranje lagano u gramima, a bogato informacijama. Osim samostalno, podmetači odlično funkcioniraju i kao dio većeg poklon paketa, te ih se može kombinirati uz vino, žestoko piće, čaj, sir, maslinovo ulje i ostale domaće proizvode.

Naša je preporuka kombinacija s BITE ART kolekcijom ili BITE ART Paprenjak i magnet pakiranjem kako bi hrvatska tradicija došla do izražaja u punom sjaju.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CROATIAN TRADITION – Is a great idea”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

8 + twelve =

Dostava

Dostava unutar EU zone.

Za dostavu izvan EU molimo Vas kontaktirajte nas direktno.

Besplatna dostava za Hrvatsku.

Mi znamo da hranu treba pažljivo pakirati. Zato je svaki keksić s posebnom pažnjom upakiran u celofansku vrećicu za prehrambene proizvode i dodatno osiguran zaštitnim jastučićem. Kod slanja pošiljaka također pazimo da vaše narudžbe stignu sretno i sigurno na odredište.

Jedna kutija BITE ART teži 270 gr, a jedan BITE ART paketić s keksom i magnetom teži 90 g.

 

Rok isporuke unutar Hrvatske je do 7 radnih dana od dana uplate, osim u slučaju ekstremno velikih narudžbi ili nekih drugih prilika o čemu bi vas odmah pri primljenoj narudžbi obavijestili.

Rok isporuke unutar EU je prema zonama i priloženoj tablici.

ZONA 1: Slovenija, Mađarska, Slovačka, Austrija, Ruminjska, Češka (rok isporuke do radnih 6 dana).
ZONA 2: Poljska, Njemačka, Bugarska,Belgija, Nizozemska, Luksemburg (rok isporuke do 7 radnih dana). Cijena dostave za ZONU 1 i ZONU 2 je 15,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je uključen u cijenu.

ZONA 3: Italija, Danska, Francuska, Velika Britanija; Irska (rok isporuke do 8 radnih dana).ZONA 4: Litva, Latvija. Švedska, Estonija. Španjolska, Portugal, Grčka, Finska ( do 9 radnih dana). Cijena dostave za ZONU 3 i ZONU 4 je 38,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je uključen u cijenu.