Natrag

VIP set HRVATSKA TRADICIJA – je dobra ideja

75,00  (PDV uključen)

VIP set HRVATSKA TRADICIJA – je dobra ideja podržava hrvatske obrte, a sastoji se od naša četiri podmetača s motivima Tesle, Penkale, Vrančića i kravate, te dvije čaše. Podmetači i kristalne čaše s motivom hrvatskog pletera Kristala Samobor zapakirani su u crnu kutiju na magnet stare zagrebačke kartonaže Hudetz.

Kutiju je moguće personalizirati logotipom Vaše tvrtke.

Kategorije:
Opis

Opis

VIP set HRVATSKA TRADICIJA – je dobra ideja set je u kojem podmetači za čaše promiču ideju o Hrvatskoj kao zemlji pametnih i sposobnih ljudi.

Set smo izradili u suradnji s Kristalom Samobor čija tradicija obrade kristala postoji već više od 180 godina i starom zagrebačkom kartonažom Hudetz koja već 150 godina i pet generacija odlično radi svoj posao. Oba ova obrta gaje tradiciju staru gotovo dva stoljeća. Na poleđini podmetača nalaze se tekstovi na engleskom jeziku pa su prikladni i za inozemne klijente.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VIP set HRVATSKA TRADICIJA – je dobra ideja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 + eighteen =

Dostava

Dostava unutar EU zone.

Za dostavu izvan EU molimo Vas kontaktirajte nas direktno.

Besplatna dostava za Hrvatsku.

Mi znamo da hranu treba pažljivo pakirati. Zato je svaki keksić s posebnom pažnjom upakiran u celofansku vrećicu za prehrambene proizvode i dodatno osiguran zaštitnim jastučićem. Kod slanja pošiljaka također pazimo da vaše narudžbe stignu sretno i sigurno na odredište.

Jedna kutija BITE ART teži 270 gr, a jedan BITE ART paketić s keksom i magnetom teži 90 g.

 

Rok isporuke unutar Hrvatske je do 7 radnih dana od dana uplate, osim u slučaju ekstremno velikih narudžbi ili nekih drugih prilika o čemu bi vas odmah pri primljenoj narudžbi obavijestili.

Rok isporuke unutar EU je prema zonama i priloženoj tablici.

ZONA 1: Slovenija, Mađarska, Slovačka, Austrija, Ruminjska, Češka (rok isporuke do radnih 6 dana).
ZONA 2: Poljska, Njemačka, Bugarska,Belgija, Nizozemska, Luksemburg (rok isporuke do 7 radnih dana). Cijena dostave za ZONU 1 i ZONU 2 je 15,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je uključen u cijenu.

ZONA 3: Italija, Danska, Francuska, Velika Britanija; Irska (rok isporuke do 8 radnih dana).ZONA 4: Litva, Latvija. Švedska, Estonija. Španjolska, Portugal, Grčka, Finska ( do 9 radnih dana). Cijena dostave za ZONU 3 i ZONU 4 je 38,00 eura po paketu do 5 kg težine, PDV od 25% je uključen u cijenu.