zagrebački_suveniri_keksi_bite_zagreb_bite_art
Dizajn, Jestiva umjetnost, Paprenjaci, Personalizacija, Pokloni, Suveniri

BITE Zagreb – tradicionalna zagrebačka poslastica u modernom ruhu

S velikim uzbuđenjem vam predstavljamo našu novu zvijezdu –
BITE Zagreb!

Nije tajna da smo veliki ljubitelji umjetnosti. I paprenjaka, naravno. Naš najnoviji projekt ujedinio je to dvoje u destinacijskom suveniru BITE Zagreb. Onom koji slavi i našu ljubav prema Zagrebu

Volimo poklone, no još više od toga volimo dobre ideje. A ovo je ideja u koju smo čvrsto vjerovali i na kojoj smo dugo i marljivo radili. Ideji da naš divni Zagreb grad dobije moderan suvenir koji će ga predstavljati na način kakav i zaslužuje. 

ZAGRE_BITE_ZG_SUVENIR_POKLON

Foto: Design Bureau Izvorka Jurić

U interaktivnom pakiranju nalazi se osam ručno rađenih paprenjaka na kojima su reljefni prikazi sa životopisne ilustracije koja čini ambalažu. Motivi, osim kulturnih znamenitosti, slave ljepotu života u gradu Zagrebu i male specifične običaje koji su dio njegove svakodnevice. Ostali smo dosljedni u tome da ambalaža nije otpad pa je i za BITE Zagreb pakiranje interaktivno. Naime, dno ambalaže pretvara se u zagrebački tanjurić u kojem možete poslužiti ovu tradicionalnu slatko-paprenu deliciju. 

zagreb_keksi_suveniri_originalni_BITE_ART

Foto: Design Bureau Izvorka Jurić

Šarenu zagrebačku priču osmislili smo u suradnji s već dobro nam znanim suradnicima – možemo slobodno reći i prijateljima – iz Design Bureau Izvorka Jurić zahvaljujući kojima smo dobili i veliko priznanje na Behanceu, najvećoj svjetskoj kreativnoj mreži za izlaganje i otkrivanje kreativnih radova, gdje je BITE Zagreb istaknut u kategoriji “Packaging”. Poznata ilustratorica Tea Jurišić naše je ideje svojim karakterističnim autorskim pristupom pretvorila u djelo.

keksi_zagreb_bite_art_suvenir

Foto: Design Bureau Izvorka Jurić

Ove njene ilustracije potrest će vas poput Gričkog topa, bit će vam drage kao kumica s Dolca i uzbudljive kao simbol otpora – Hendrixov most. Među njima pronađite poznatog zagrebačkog nažigača, upoznajte ribiča i navijača. Prošećite do crkve Sv. Marka, uskijajte u Savu ili, pak, vozite bicikl sa šestinskim kišobranima. Svjetski poznati Meštrovićev paviljon i na BITE Zagreb suveniru krije tajne umjetnosti, a za ostalo se morate potruditi sami. I tu smo tek počeli. Kada sve ovo prepoznate i osjetite, svakako zagnjurite u dobru kavicu na zagrebačkoj špici i sve još jednom za svaki slučaj prokomentirajte s prijateljima jer “društvena kronika” je svuda oko nas 😉

zagreb_suvenir_BITE_ART

Foto: Design Bureau Izvorka Jurić

Šalu na stranu, želja nam je, kao i uvijek, da naši proizvodi govore tisuću jezika i da pri poklanjanju govore i za vas. Sigurni smo da će svima onima koji vole Zagreb, došli su ga posjetiti iz inozemstva ili ga žele predstaviti nekome tko ga još nije upoznao – poput poslovnih partnera ili prijatelja – ovaj gastro suvenir ispričati autentičnu priču o Zagrebu, njegovim ljudima, kulturi i običajima i to na originalan i zanimljiv način.

suvenir_bite_zagreb

Foto: Design Bureau Izvorka Jurić

Keksići se rade prema provjerenoj (mljac mljac) BITE ART recepturi i znamo da će se pojesti u hipu. Dobar tek!

Naravno, u pakiranje možete ubaciti i personaliziranu poruku ili malo ljubavno pisamce. Dali smo vam ideju, ostalo je na vama 🧡

Zahvalni smo na još jednoj suradnji i proizvodu u BITE ART stilu. Nadamo se da će vam se svidjeti i da ćete ga zavoljeti kao i mi.

Ne lažemo kada kažemo da smo dušu i srce uložili u njega.

Naravno s “paprenim” BITE ART potpisom. Jer volimo stvari s karakterom!

Mi vas pozivamo da zagrizete Zagreb, a vi nam javite kako je prošlo.

 

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

five × 4 =