Intervju, Umjetnici, Video

OKO intervju

Kada sam se odlučila na suradnju s mladim umjetnicima jedna od prvih na koje sam pomislila bila je OKO. Bila sam upoznata s njenim dotadašnjim radom, no kada sam krenula u malo dublje istraživanje, iščitavajući intervjua koje je dala medijima i stavila to u kontekst njenog rada dobila sam dojam o osobi koju do tada nisam upoznala, a željela sam joj pristupiti.

Moram priznati da sam imala malu zadršku. Energija onoga što ona radi, riječi koje sam pročitala, na mene su ostavile dojam da ću se obratiti nekome tko zahtijeva puno opreza. Očekivala sam oštru curu s ulice, kojoj se treba oprezno pristupiti jer nisam htjela da me odbije. Ono na što sam naišla, iznenadilo me. Našli smo se u Berislavićevoj ulici, u kafiću u koji obično dolazi. Došla sam uspuhana, biciklom, i već mi je tu bilo žao što se nisam bolje pripremila.

A naišla sam na jednu od najtoplijih osoba koje sam upoznala. Velika OKO dokazuje da je velika baš tako. Istog trena osjetila sam pozitivnu energiju i ljubav koja iz nje jednostavno zrači. S druge strane, to ne znači da nije jaka. Jaka je. Možda jedna od jačih ljudi koje poznajem.

Iza velike žene i umjetnice, toplog glasa, stoji velika i sabrana osoba koja točno zna što želi i nitko joj to ne može uzeti. OKO ide svojim pravcem koji je zacrtala preciznošću poteza kista kojim i inače radi. Ne predaje se. Zato joj se divim i zato bi željela da i vi pogledate što ima za reći. OKO je meni, baš, baš…

BITE ART video intervju s OKO

Saznajte više o OKO.

Provjerite BITE ART OKO kolekciju.

SaveSave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

seven + 17 =