BITE ART_Originalne zahvalnice za vjencanja
Jestiva umjetnost, Personalizacija, Pokloni, Vjenčanja

Vjenčanje – Dan kada se stvaraju (trajne) uspomene

Svako vjenčanje se pamti! Neka po raskoši, neka po zabavi, a neka po originalnosti. Svima je, naravno, baš njihovo najposebnije, no samo o nekima priče počinju sa “sjećaš li se njihovog vjenčanja…”

Tradicionalna, moderna, otkačena, kaubojska, rockerska ili veliko bijelo vjenčanje… Mnogi ga mladenci planiraju mjesecima, ako ne i godinama unaprijed. Svi žele da taj dan bude samo njihov, ali i da u sjećanju uzvanika budi lijepe uspomene.

Tijekom organizacije vjenčanja pazi se i pomno promišlja o svakom njegovom segmentu – od odabira idealne lokacije do pozivnica koje će imati onaj originalan štih kojeg mladenci žele. Ipak, u suštini, glavna tema ovoga dana je – LJUBAV.

Ta ista ljubav motiv je kojim su se kroz stoljeća bavili razni umjetnici i umjetnice. Mnogi su patili, ali svi su je slavili. Nije tajna da smo i mi smo u BITE ARTu zaljubljeni u ljubav, bavimo se tom temom i podižemo ljestvicu kada je uspomena na slavu ljubavi u pitanju. Živjela umjetnost, živjela ljubav i živjeli mladenci!

BITE ART_Originalne_kreativne_zahvalnice za vjencanja_magnetiRomantičari kakvi jesmo, osmislili smo, pogađate – Zahvalnice za vjenčanja. I to ne bilo kakve! Radi se o zahvalnicama koje će vaše uzvanike ugodno iznenaditi i koje će s radošću ponijeti doma. Zahvalnice koje se mogu i pojesti – jer ljubav ide kroz želudac – i koje se, kao doista trajna uspomena, mogu istaknuti na frižideru ili drugoj metalnoj površini jer je u njihovom pakiranju, osim keksića, i magnet.

Autorica motiva na BITE ART zahvalnicama je doista iznimna zadarska umjetnica Ana Kolega. Ana oslikava romantične i nostalgične motive, a mi ih pretvaramo u neodoljive, originalne i jestive, no ipak trajne zahvalnice za goste na vjenčanju. Radi se o našim WEDDING LOVE EDITION paprenjacima i magnetima.

Zahvalnice možemo i personalizirati elegantnim privjesnicama za koje vam predlažemo nekoliko citata velikih umjetnika na temu ljubavi:

“Voljeti se, to ne znači gledati jedan u drugoga već gledati u istom smjeru.” – Saint-Exupery

“Ljubav je obećanje; ljubav je suvenir, jednom dan nikad zaboravljen, nemojte dopustiti da nestane.” – John Lennon

“Za potpunu radost potreban je netko s kim ćete ju podijeliti.” – Mark Twain 

 

BITE ART_kreativne zahvalnice za vjencanjeOsim što u ponudi kao vječni podsjetnik na njihovo vjenčanje imamo ove unikatne zahvalnice, tu je i “popust za mladence” od čak 25 %. 

Želite li vašim gostima putem originalne uspomene zahvaliti što su bili dio vašeg velikog i važnog dana, javite nam se putem ove kontakt forme ili na mail hello@biteart.hr. Tu smo za vas.

Sigurni smo da BITE ART zahvalnice za vjenčanja neće završiti zaboravljene na dnu neke ladice već će se nalaziti na istaknutom mjestu koje će biti svakodnevni podsjetnik ne samo na vas i vašu ljubav već i na onu koju dijelite s obitelji i prijateljima

BITE ART_najbolje zahvalnice za vjencanjeZa sve one kojima će biti žao pojesti nešto tako lijepo, ne brinite, osim ukusnih paprenjaka – za koje se nadamo da ćete ih zagristi jer su rađeni po originalnoj recepturi – tu je i magnet kao doista trajni podsjetnik na jednu posebnu proslavu suštine životne radosti. Ljubavi. I vaše i one koju dijelite s drugima. 

Ako ikada, u današnje vrijeme nam treba više takvih dana. Tim više nam je stalo do toga da budu nezaboravni.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

six − 3 =