Jestiva umjetnost, MSU Zagreb

Nova godina i novi proizvod

Jedna godina je iza nas. Puno smo toga prošli, skupili lijepih uspomena, no kao i u svakom poslu normalno je da bude i uspona i padova. Na našu sreću uspona je bilo puno puno više i zato još uvijek plovimo. Jedna od meni najdražih stvari je kontakt s umjetnicima i isto tako s kupcima, ljudima zbog kojih smo cijelu priču i pokrenuli. Veseli me što mi ljudi često predlažu neke nove ideje ili umjetnike s kojima smatraju da bi mogli surađivati.

To je za mene svojevrsna potvrda uspjeha jer je ideja od samog početka bila da projekt bude interaktivan. Tako su me često pitali može li se kupiti samo jedan keksić ili još češće mogu li se kombinirati. Upravo zato odlučili smo dizajnirati paketić s jednim keksićem i magnetom za one koji se ne žele odlučiti samo za jednog autora nego žele cijelu kolekciju ili dio nje. Tako su nastali naši magneti koje smo uspješno predstavili ni manje ni više već u Muzeju suvremene umjetnosti na što smo jako ponosni.

Željeli smo ostati vjerni konceptu suvenira/trajne uspomene pa smo osim keksića u pakiranje dodali i magnet. Osim toga na web shopu smo ponudili kupcima mogućnost da sami kombiniraju svoju kolekciju i pri tom ostvare popust.

Mi se jako volim igrati, pa se nadamo da će i kombiniranje više BITE ART Cookie & magnet izdanja i za druge biti zabavno.

2 thoughts on “Nova godina i novi proizvod

  1. ana napisao:

    Bravo Bite Art, samo tako dalje <3 veselim se svakom novom proizvodu i jedva čekam novi

    1. Ana Šerić napisao:

      To nam je jako drago čuti! Na jesen spremamo još jedan novitet i zato – Stay tuned! ❤️

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

three × four =