BITE ART_Originalni poslovni pokloni
Božić, Dizajn, Jestiva umjetnost, Personalizacija, Pokloni, Poslovni pokloni

Originalni pokloni za vaše poslovne partnere

Imate tvrtku koja se iz godine u godinu trudi osmisliti kreativne poklone za svoje poslovne partnere? Ipak, to vam se čini kao sve teži zadatak i imate osjećaj kao da ste sve zamisli već “potrošili”? U potpunosti vas razumijemo! No, dobra je vijest da ste u svojoj potrazi za svježim, autentičnim i jedinstvenim idejama došli na pravo mjesto! Naime, BITE ART specijaliziran je za izradu pamtljivih poklona za poslovne partnere. Vjerujemo da je svaka tvrtka individualna zbog čega u svojoj ponudi imamo raznovrsne proizvode među kojima se posebno ističu personalizirani paprenjaci koji i one najzahtjevnije obaraju s nogu. Radi se o umjetničkoj poslastici BITE ART – jedinom takvom proizvodu na našem tržištu i šire. 

 

Svakom poklonu pristupamo individualno jer kod nas je jedino kvaliteta univerzalna. 

 

Oko promotivnog poklona uvijek se iznova isplati potruditi. Svi žele biti inovativni i istaknuti se, pronaći kvalitetan i primjeren poklon koji će impresionirati primatelja, poklon kojeg će htjeti koristiti, a ne ostaviti negdje da skuplja prašinu. Osim toga, svakome je izuzetno bitno da se cijeli proces nabavke, izrade i dostave odvija jednostavno i efikasno. Mi smo tu da vam ponudimo rješenje koje je sve to – i više! Raznovrsne BITE ART kolekcije i pakiranja s jednim paprenjakom i magnetom do sada su oduševile mnoge u Hrvatskoj i izvan nje. Radi se o paprenjacima koji mogu poprimiti i vaš identitet! Uz stručnu pomoć BITE ART dizajnera, nagrađivanog Design Bureaua Izvorka Jurić, vjerujte nam, kada ugledate konačni rezultat nećete skidati osmijeh s lica. Ne šalimo se, ovo je nešto čime se jako ponosimo! Volimo i cijenimo Hrvatsku tradiciju stoga smo posebnu pažnju posvetili i hrvatskim izumima, jer za nas “Hrvatska tradicija – je genijalna ideja”. Upravo tu poruku šalju naši podmetači za čaše koji dolaze samostalno ili u obliku VIP seta s kristalnim čašama. Pri njihovoj izradi mislili smo i na vas, odnosno na vaše tvrtke, stoga se i oni mogu personalizirati. 

Ako ste zainteresirani do sada napisanim, nastavite čitati i saznajte kakvi se sve inovativni poslovni pokloni nalaze u našoj ponudi i koje vam sve mogućnosti njihove personalizacije stoje na raspolaganju.

 

BITE ART kolekcija od 4 paprenjaka

Želite podići ljestvicu u darivanju vaših poslovnih partnera? Onda vam predlažemo naš najpoznatiji proizvod – BITE ART kolekcije s četiri slasna hrvatska paprenjaka. Ovaj originalni poslovni poklon i hrvatski suvenir tradiciji poklanjanja daje potpuno novu dimenziju. U elegantnom pakiranju nalaze se četiri ručno rađena paprenjaka napravljena po originalnoj BITE ART recepturi koji vas doslovno pozivaju da zagrizete umjetnost. Naime, na paprenjacima se nalaze jestive reprodukcije umjetničkih djela eminentnih hrvatskih slikara Vlahe Bukovca, Ivana Večenaja, Ane Kolega, OKO, Marka Tadića i Hrvoja Majera. Nakon što ste “konzumirali umjetnost”, laganom intervencijom na ambalaži, kutija se pretvara u okvir sa slikama koji će se fantastično uklopiti u svaki interijer. Ne volimo stvaranje otpada zato smo ambalažu maksimalno iskoristili. Dodanu vrijednost paprenjacima daje i sadržaj koji se nalazi na njihovoj omotnici, a koji se sastoji od informacija o projektu i pojedinom umjetniku, dok vas skeniranje QR koda vodi na web stranicu gdje se nalazi još zanimljivosti o umjetniku čija djela držite u rukama.

Ovaj poklon može se u potpunosti prilagoditi vašim željama, odnosno u skladu s vizualnim identitetom i logotipom vaše tvrtke. Osim toga, našem kreativnom timu potrebno je poslati nekoliko uputa o tome što biste željeli reproducirati na paprenjake i omot kolekcije. Nakon toga (kratko) čekate rješenje koje će vas i vaše poslovne partnere doslovno oboriti s nogu.

VIŠE O PROIZVODU: BITE ART kolekcija 4 paprenjaka

 

BITE ART personalizirani Paprenjak i magnet

Apsolutni hit iz ponude naših poslovnih poklona su paprenjak i magnet. BITE ART paprenjaci zamišljeni su tako da oduševljavaju i da se pamte. To je za nas ultimativni cilj! Imajući na umu činjenicu da je u svakodnevici u kojoj živimo konzumiranje umjetnosti u obliku posjeta muzejima mnogima nedosanjani san, odlučili smo pronaći novi način kako umjetnost približiti široj publici. Naša ideja je da poklonite umjetnost koja vrijedi i po kojoj ćete biti zapamćeni. Zato su naši BITE ART Paprenjaci i magneti osmišljeni tako da vas, nakon što pojedete paprenjak, u pakiranju čeka još i magnet za frižider (ili bilo koju drugu metalnu površinu). Svi vole te malene, ali značajne uspomene koje nas podsjećaju na lijepe trenutke i bude pozitivne emocije. Ovo pakiranje idealno je za kombinacije s drugim BITE ART setovima ili kao originalan poklon zaposlenicima kojima dajete do znanja da ih cijenite i da ste se doista potrudili oko njihovog darivanja. Po dosadašnjem iskustvu onih koji su zagrizli našu umjetnost, možemo vam sa sigurnošću reći da ćemo s recepturom naših paprenjaka zadovoljiti svako zahtjevno nepce. Recepturu smo pomno osmislili u suradnji s profesionalcima, baš kao i odabir umjetnika.

Iako su originalno nastali kao “umjetnička poslastica”, odlučili smo odgovoriti na brojne upite i zahtjeve naših klijenata pa smo u ponudu uvrstiti posebno dizajnirane, samo za vas proizvedene, paprenjake i magnete s vizualnim identitetom vaše tvrtke. Naravno, na ovaj poklon se može reproducirati bilo koji vizual kreiran u skladu s vašim željama, a uz provjereni dizajnerski doprinos naših suradnika iz Design Bureaua Izvorka Jurić. Do sada su BITE ART paprenjaci puno puta dobili potpuno novo ruho naših cijenjenih klijenata, pa tako mogu i vaše. 

VIŠE O PROIZVODU: BITE ART personalizirani paprenjaci

 

Podmetači za čaše Croatian Tradition

Kao i dobro vino, BITE ART podmetači iz kolekcije Hrvatska tradicija – je genijalna ideja” govore tisuću riječi. Priznajemo, volimo uživati u životu, time se ponosimo i vjerujemo da bi svatko trebao. Kako bi taj doživljaj bio još potpuniji, jako cijenimo lijepo servirane užitke stoga smo otišli korak dalje i potrudili se da nam ono što je oku ugodno bude i u službi promocije hrvatske genijalnosti. BITE ART izuzetno se ponosi time da smo jedan od nositelja ideje o promociji Hrvatske kao inovativne zemlje. Iz tog razloga, set od četiri podmetača za čaše dizajniran je tako da se na prednjoj strani svakog od njih nalazi ilustracija izuma izrađena u tehnici “crteža jednom linijom”, što i samu ilustraciju čini “dobrom idejom”. Motivi ilustracija u setu podmetača su naši najpoznatiji izumitelji i izumi – Nikola Tesla, Faust Vrančić, Slavoljub Penkala i kravata. Na poleđini podmetača nalazi se kratak informativan tekst o svakome od njih. Luksuzni dojam postigli smo vrhunskim dizajnom i zlatotiskom dok je materijal od kojih su napravljeni crna ljepenka – jer nam je, kao što smo već naveli,  očuvanje okoliša izuzetno važno. Podmetači su, osim što su estetski lijepi i elegantni, izdržljivi pa smo sigurni da će ih vaši partneri s ljubavlju i bez grižnje savjesti koristiti dugi niz godina. 

Tekstovi o inovatorima i izumima napisani su na engleskom jeziku stoga je ovaj poklon prikladan i za vaše inozemne partnere. Dodatan doprinos eleganciji ovog poklona daje crna kutija koja se prema vašim željama i potrebama može personalizirati. Želite da vaša tvrtka na ovaj način ispriča priču o sebi i prezentira se svojim poslovnim partnerima? Voditi uspješno poslovanje u današnje turbulentno vrijeme zaslužuje baš to.

VIŠE O PROIZVODU: Podmetači za čaše Croatian Tradition

 

Croatian Tradition + Kristal Samobor

Kako bi BITE ART set podmetača s motivima i informacijama o hrvatskim inovatorima i njihovim izumima dobio primjeren i komplementaran set čaša, kao ekskluzivni poslovni poklon osmislili smo VIP set. U njemu smo podmetače “Hrvatska tradicija – je genijalna ideja!” nadopunili s dvije kristalne čaše proizašle iz iskusne radionice Kristala Samobor. I ovaj BITE ART poslovni poklon u potpunosti je u skladu s našim ciljem promocije hrvatske tradicije i inovacije stoga smo odabrali čaše s integriranim motivom hrvatskog pletera znanog i kao troplet. Riječ je o geometrijskom ukrasu koji je svojstven starohrvatskoj kulturi. U ovom kontekstu vrijedi spomenuti da tradicija izrade kristala u Samoboru datira još iz prve polovice 19. stoljeća. Podmetače i čaše pakiramo u luksuzne crne kutije koje se zatvaraju na magnet, a čije su dimenzije 30 x 30 centimetara zbog čega cijelo pakiranje djeluje doista impresivno. Kutije izrađuje stara zagrebačka kartonaža Hudetz s tradicijom dugom čak 160 godina. Ovaj luksuzni poslovni poklon posebno nam je drag jer spaja našu ljubav prema domaćoj tradiciji dok istovremeno potiče i suradnju među hrvatskim obrtima i brendovima. 

Set je namijenjen VIP poslovnim partnerima pa se sukladno tome može personalizirati tiskom ili zlatotiskom na kutiju. Nadamo da ćete s ovim čašama imati prilike nazdraviti novim poslovnim uspjesima u nadolazećoj godini, kako s domaćima tako i s partnerima s kojima surađujete u inozemstvu.

VIŠE O PROIZVODU: Croatian Tradition + Kristal Samobor

 

BITE ART neposlušni kompletić

Nomen est omen! Kako mu i ime govori, ovo je nešto “nestašniji” poslovni poklon koji se nalazi u BITE ART ponudi. Idealan je izbor za, da se tako izrazimo, opuštenije vlasnike tvrtki, kreativne industrije ili one vedrog i zabavnog duha kao i onih koji pripadaju mainstreamu. Nije li baš ovo blagdansko vrijeme koje nam se bliži idealno za druženje i međusobno zbližavanje suradnika koji cijelu godinu provedu zajedno naporno radeći? I sami smo vesele prirode i toga se ne sramimo. Volimo uživati u životu stoga smo u svoju ponudu uvrstili i jedan poslovni poklon kojim slavimo takve prilike i užitke! “Neposlušni kompletić” sastoji se od BITE ART kolekcije paprenjaka nazvane “Putovanje u Dalmaciju” koju je naslikala umjetnica Ana Kolega, strastvena slikarica, pjevačica i plesačica tanga. U setu se nalaze i tri hrvatske craft pive naših partnera iz Zadružne pivovare BRLOG. Smatramo da je udruživanje hrvatskih brendova izuzetno važno, volimo dobre suradnje, a priznajemo i dobru pivu stoga smo u ovom kompletiću to troje uspješno objedinili. Pa makar pritom ponekad bili i “neposlušni” 🙂 

Osim kolekcije paprenjaka, u ovom poslovnom poklonu se nalaze tri craft piva od kojih su dvije red hoppy “Neposlušne” i jedna blond alePlavuša”. I da, naravno, vaša poruka partnerima koja će biti dostavljena s paketićem je i više nego dobrodošla. Živjeli!

VIŠE O PROIZVODU: BITE ART neposlušni kompletić

 

Nadamo se da smo vam uspjeli približiti način na koji razmišljamo, pristupamo proizvodnji i promociji naših proizvoda, ali i hrvatskoj tradiciji i umjetnosti. Ako ste došli do kraja ovoga teksta, vjerojatno i jesmo što nas jako veseli. 

Kaže se da je web stranica virtualna “kuća” svake tvrtke pa vas domaćinski pozivamo da istražite što se još sve na njoj nalazi. Vjerujemo da ćete se ugodno iznenaditi kada otkrijete još nešto što u ovom tekstu nismo spomenuli, a moglo bi vas itekako oduševiti zato… klik na ovaj link – biteart.hr i uživajte u novitetima iz mirišljave BITE ART kuhinje.

A kao pravi domaćin, za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem kontakata na ovom linku.

 

Povezane objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

14 − 9 =